Waarom zou u een dimmer voor LED gebruiken?

 In Uncategorized

 Een dimmer wordt gebruikt om de lichtsterkte van de verlichting te variëren. Om een dimmer met een LED lamp te combineren, is het belangrijk om te controleren of de LED verlichting compatibel met de dimmer is. In het algemeen, een symbool op de verpakking geeft aan of de lamp dimbaar is of niet (zie hieronder):

Dimmable Logo-800x800

 

De combinatie van dimmer en LED verlichting wordt de nieuwe trend vandaag omdat het toelaat om zowel een lichte sfeer te creëren en het elektriciteitsverbruik te reduceren. Met dimbare verlichting, geeft u een moderne en vriendelijke tintje aan de verlicht zaal. U kan ook meerdere verlichting sfeer creeren.

 

 

Bovendien, een dimmer zal u ook nog helpen om uw energie te verminderen afhankelijk van de geselecteerde verlichting drempel.

Wat u moet nog weten over deze technologie:

  • Alle LED-lampen zijn niet compatibel met dimmers. U moet dus kiezen een LED-lamp die de ‘dimbaar’ functie heeft.
  • Halogeenlampen drivers zijn meestal niet compatibel met LED-technologie. Bovendien, de halogeenlampen hebben een groot en variabel intensiteit in tegenstelling met LED-lampen die een laag verbruik en constante intensiteit hebben.
  • Daarnaast is de combinatie tussen een dimbare LED-lamp van een bepaald merk en een dimmer van een ander merk niet altijd mogelijk. Het wordt aanbevolen om LED-verlichting en dimmers in hetzelfde merk te kiezen.

dimmable2

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search