Drie redenen om naar LED over te schakelen voor uw manège:

 In Conseils

Manèges zijn vaak indrukwekkend qua infrastructuur en hun verlichting verbruikt heel veel elektriciteit. Het is de reden waarom LED de oplossing is. Wij geven uw 3 goeie redenen om op LED over te schakelen:

AANZIENLIJKE ENERGIE BESPARING

Gezien de belangrijke nood aan verlichting voor dit type van installaties, kan LED uw factuur echt verminderen.  Dankzij de LED technologie zal uw verlichtingskost tot 90% verminderen. Op deze manier, kunt u een terugverdientijd van minder dan 2 jaar bekomen.

OPTIMAAL LICHT VOOR DE PAARDEN EN DE PAARDRIJDERS

De verlichtingskenmerken voor ruimtes waarin paarden vertoeven is zeer specifiek omdat het visueel comfort van de paarden belangrijk is. Kiezen voor led verlichting laat u toe om de juiste lichtkleur te bepalen en de “blind” spot op de piste te vermijden.

ZEER BEPERKT ONDERHOUD

Met traditionele verlichting en om een constant lichtniveau te behouden, is het noodzakelijk om de lampen om de 2 à 3 jaren te veranderen. In manèges is het vervangen van lampen nu net niet makkelijk gezien de lampen zich vaak op grote hoogte (bvb masten die een buitenpiste verlichten) of moeilijk toegankelijke plaatsen bevinden. LED verlichting gaat veel langer mee en biedt een levensduur tussen 40.000 en 50.000 branduren.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search