ADVIES & LICHTSTUDIE

overzicht_lampen_lores

WIJ BEPALEN UW OPTIMALE LED VERLICHTING 

Elk project is anders. Het bepalen van de verlichting in een tandartspraktijk is heel verschillend van die in een ondergrondse parkeergarage. Het is net hier waar wij het verschil kunnen maken. Het ingenieursteam van onze partner Beolu staat u bij gedurende het hele traject, van ontwerp tot oplevering.

Basisadvies

Eerst en vooral overlopen wij met u de specifieke kenmerken van uw project. Op basis van bouwplannen of van een bezoek ter plaatse, leggen wij cruciale parameters vast zoals grondoppervlaktes, plafondhoogtes, wandbekleding, bestemming van de ruimte, etc. Op basis van ervaring kunnen wij in de meeste gevallen reeds een eerste advies verlenen inzake de te gebruiken type LED lamp, aantallen, plaatsing, etc.

Lichtstudie

Voor complexe of grote projecten voeren wij een lichtstudie uit. Op basis van de gegevens verzameld tijdens de eerste gesprekken met de klant, modelleren wij de situatie in een computerprogramma. Dit laat toe om alle parameters te optimaliseren ten einde een optimale verlichting te bekomen die voldoet aan de eisen (die ofwel door de klant ofwel door de geldende normen worden gesteld).

Advies tijdens uitvoering

Ook tijdens de uitvoering kunnen wij u adviseren. Het plaatsen van lichtsensoren, schemerschakelaars, timers vragen een complexere bekabeling maar verdienen hun investering terug door de elektriciteitsbesparing die ze veroorzaken. Deze elementen worden daarom ook meer en meer toegepast.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search